Tonmarathon

Modelleer vrij met klei!

Nadat de Tonmarathon dit jaar door corona nog maar in zeer beperkte mate heeft kunnen plaatsvinden, is er nog de mogelijkheid om u in te schrijven voor een afspraak in september, oktober en november.

Waarom is?

De Tonmarathon bestaat uit twee uur durende, gratis pottenbakkersateliers in het atelier van het Raerens Pottenbakkerijmuseum, waar u alles kunt maken uit klei voor het goede doel. Iedereen kan meedoen - jong of oud, professioneel of niet. De op deze manier geproduceerde keramische objecten kunnen vervolgens door hun fabrikanten worden gekocht of ruil de eigenaar voor een donatie op de 26e Euregio-Keramiekmarkt (11 en 12 september 2021) en de adventsmarkt van de VVR Raeren (27 en 28 november 2021). De opbrengst gaat naar een sociaal project.

Waar en wanneer?

De pottenbakkersateliers vinden plaats van 14u tot 16u in het atelier van het Pottenbakkerijmuseum Raeren. De volgende data zijn dit jaar nog beschikbaar:

• ZATERDAG, 25 SEPTEMBER 2021
  • ZATERDAG, 2 OKTOBER 2021
  • WOENSDAG, 20 OKTOBER 2021
  • WOENSDAG, 10 NOVEMBER 2021
  • ZATERDAG, 20 NOVEMBER 2021 (alleen voor het voltooien van de laatste objecten)

Meld u dan uiterlijk een week voor aanvang van de gewenste aardewerkanimatie aan bij het museum. Verdere individuele afspraken, zowel doordeweeks als in het weekend, zijn op aanvraag mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Meer informatie op: +32 (0)87 / 85 09 03 of sekretariat@toepfereimuseum.org