27de Euregio-Keramiekmarkt 2021

Inschrijvingen voor de 27de Euregio-Keramiekmarkt op Kasteel Raeren (10-11 september 2022)

Het Pottenbakkerijmuseum Raeren organiseert op 10 en 11 september 2022 voor de 27de keer de internationale Euregio-Keramiekmarkt rond Kasteel Raeren. Alleen professionele keramisten zijn toegestaan ​​- er moet passend bewijs worden geleverd (zie registratieformulieren). De registratiedeadline is 1 maart 2022. Meer informatie en het te downloaden registratieformulier zijn te vinden in de bijlage.

In het kader van deze markt wordt opnieuw de Euregio-Keramiekprijs 2022 uitgereikt. De winnaars van het voorgaande jaar zijn Sonja SEBES (D - 1de prijs), Atsushi KITAHARA (D - 2de prijs), Andile SCHÖLLHORN (D - 3de prijs) en Franz THEVIS (NL - publieksprijs). De aangekochte werken van de prijswinnaars worden vanaf december 2021 tentoongesteld in het Raerens Pottenbakkerijmuseum. Van 31 juli tot 11 september 2022 vindt in Haus Zahlepohl tegenover Kasteel Raeren een speciale tentoonstelling plaats met meer werken van deze prijswinnaars.