Nacht van de musea

"Nachtgeflüster"

Wanneer buiten langzaam de nacht begint te vallen en de stilte in de steden neerdaalt, steken de musea van de Duitstalige Gemeenschap hun lichten aan en vertellen ze de verhalen van onze geschiedenis.

De erkende musea van de Duitstalige Gemeenschap nodigen u uit om deel te nemen aan buitengewone activiteiten op 13 november van 17u tot 23u (gratis toegang). In dit kader biedt het Pottenbakkerijmuseum Raeren een ​​korte schilderachtige rondleiding in het Raerense dialect met de Raerener Laienbühne, terwijl een poppenspel met onze mascotte Potti wordt aangeboden aan de jongsten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het museum de hele avond vrij te bezoeken. Er wordt ook gezorgd voor lichamelijk welzijn.

Meer informatie en inschrijven:
+32 (0)87 / 85 09 03 of paedagogik@toepfereimuseum.org

Programma van activiteiten: